Fairy PREMIUM GWH24ACE-K6DNA1I
јуни 18, 2019
AMBER Nordic GWH18YE-S6DBA2B
јули 29, 2019

AMBER Nordic GWH12YD-S6DBA2A

53,999 ден 49,999 денНа залиха

SKU: GWH12YD-S6DBA2A
Категории: , ,

Професионален SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:8.5 – A+++
Eфикасност во режим на греење SCOP:5.1 – A+++
GREE Two-Stage Twin-Cylinder компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -30°С до +54°С
Двоипол реден топлински изменувач во надворешната единица
Eлектронски експанзионен вентил, Грејач против замрзнување на кондензот
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, DIY Sleep мод.
Модел GWH12YD-S6DBA2A
Капацитет Btu 12000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 3530(850~5000)
 греење W 4200(880~7200)
Потрошувачка ладење W 840(75~1900)
 греење W 950(130~2600)
Работна
температура
ладење °C -18~52
 греење °C -30~24
SEER/ SCOP A/W/C 8.50/ 5.70/5.10/4.00
Енергетска класа A+++/ A+++/A+++/A+
Внатрешна Единица GWH12YD-S6DBA2A/I
Проток на воздух m3/h 800/730/680/630/580/450/350
Ниво на звучен притисок dB (A) 44/43/38/36/31/24/22
Димензии (ДxВxШ) mm 996×301×225
Тежина (нето) kg 13.5
Надворешна Единица GWH12YD-S6DBA2A/O
Тип на компресор Twin-Cylinder & Twin-stage
Модел QXFT-B123zE170B
Фреон/полнење -/kg R32/1.0
Ниво на звучен притисок dB (A) 54
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 40
Димензии (ДxВxШ) mm 899×596×378
Нето тежина kg 45.5