AMBER Nordic GWH24YE-S6DBA2A
мај 3, 2022
PULAR Premium GWH07AGA-K6DNA1A
јули 11, 2022

AMBER PREMIUM GWH24YE-K6DNA2A

79,999 ден



На залиха

SKU: GWH24YE-K6DNA2A
Категории: , ,

AMBER Premium е идеален избор како за ладење, така и за греење. Има широки можности за работа, а во исто време и висока Класа на енергетска ефикасност. Има богат опсег на функции и проширени опции за контрола кои ја гарантираат удобноста на корисникот.

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:7.0  A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.0  A+ (Средна зона)
GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -22°С до +43°С
EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач на тацна за одмрзнување на кондензат
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.

































Модел GWH24YE-K6DNA2A
Капацитет Btu 24000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 7000(1100~9050)
 греење W 7200(1700~10100)
Потрошувачка ладење W 2000(400~3700)
 греење W 1845(450~3800)
Работна температура ладење °C -15~43
 греење °C -22~24
Просечен капацитет
на греење (W)
на -7°C W 5700
на -15°C W 5100
Енергетска класа ладење A++
 греење A+++ (Топла зона)
A+(Средна зона)
SEER 7.0
SCOP(Топла зона)/SCOP(Средна зона) 5.20 (Топла зона)
4.0 (Средна зона)
Внатрешна Единица GWH24YE-K6DNA2A/I
Проток на воздух m3/h 1250/1100/1000/950/900/850/750
Ниво на звучен притисок dB (A) 49/47/44/42/40/38/36
Димензии (ДxВxШ) mm 1101×327×249
Тежина (нето) kg 16.5
Надворешна Единица GWH24YE-K6DNA1A/O
Тип на компресор Twin Rotary
Модел QXFS-D23ZX090A
Фреон/полнење -/kg R32/1.7
Ниво на звучен притисок dB (A) 60
Конекција бакар mm φ6/φ16
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 955×700×396
Нето тежина kg 53