Електричен Бокал – Blue Kettle
март 30, 2023
Charmo Arctic PRO GWH18ATDXD-K6DNA1A
април 19, 2023

Charmo Arctic PRO GWH12ATCXB-K6DNA1A

29,999 денНа залиха

SKU: GWH12ATCXB-K6DNA1A
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER: 7.1  A++
Eфикасност во режим на греење SCOP: 4.1  A+(Средна зона)
GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -25°С до +50°С
EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач на тацна и компресор.
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.

Модел

GWH12ATCXB-K6DNA1A
Капацитет

Btu

12000

Напојување

V~/Hz

220~240 / 50

Волтажа Min/Max.

V

198~264

Капацитет

ладење

W

3510(900~4300)

греење

W

3810(900~4700)

Потрошувачка

ладење

W

962(120~1500)

греење

W

953(180~1800)

Работна температура

ладење

°C

-15~50

греење

°C

-25~30

SEER/SCOP(W)/SCOP(A)/SCOP(C)

7.1/ 5.2(W)/4.1(A)/3.1(C)

Енергетска класа

A++/ A+++(W)/A+(A)/B(C)

Внатрешна Единица

GWH12ATCXB-K6DNA1A/I

Проток на воздух

m3/h

650/580/530/440/380/330/310

Ниво на звучен притисок

dB (A)

43/39/37/34/31/28/25

Димензии (ДxВxШ)

mm

835×275×200

Тежина (нето)

kg

9

Надворешна Единица

GWH12ATCXB-K6DNA1A/O

Тип на компресор

Rotary

Модел

FTz-AN108ACBD

Фреон/полнење

-/kg

R32/0.55

Ниво на звучен притисок

dB (A)

52

Конекција бакар

mm

φ6/φ9.52

Макс. должина на цевки

m

15

Димензии (ДxВxШ)

mm

732×555×330

Нето тежина

kg

25.5