AIRY PRO Silver GWH18AVDXE-K6DNA1A
декември 19, 2023
AIRY PRO Black GWH12AVCXD-K6DNA1A
декември 22, 2023

Console GEH09AAXB-K6DNA1A

43,999 ден 37,999 денНа залиха

SKU: GEH09AAXB-K6DNA1A
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:7.8 – A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.2 – A+
 Еуровент Сертификат
GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Двореден топлински изменувач во надворешната единица
Работен режим: од -22°С до +43°С
EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач за одмрзнување на кондензат
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина.

Модел GEH09AAXB-K6DNA1A
Капацитет Btu 9000
Напојување V~/Hz 220~240/50
Волтажа Min/Max. V 198~264
Капацитет ладење W 2700(500~3400)
 греење W 2900(600~3650)
Потрошувачка ладење W 700(150~1100)
 греење W 730(160~1200)
Работна температура ладење °C -15~43
 греење °C -22~24
SEER – Сезонска ефикасност при ладење 7,8
Енергетска класа при Ладење А++
SCOP – Сезонска ефикасност при греење 5,4/4,2
Енергетска класа при Греење A+++/A+
Внатрешна Единица GEH09AAXB-K6DNA1A/I
Проток на воздух m3/h 500/430/410/370/330/280/250
Ниво на звучен притисок при Ладење dB (A) 39/36/34/32/29/26/23
Ниво на звучен притисок при Греење dB (A) 39/36/34/32/29/25/22
Димензии (ДxВxШ) mm 700x600x215
Тежина (нето) kg 15,5
Надворешна Единица GEH09AAXB-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/0,51
Ниво на звучен притисок dB (A) 51
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 15
Димензии (ДxВxШ) mm 732x555x330
Нето тежина kg 24

Eurovent Sertificate

Eurovent link