T-Fresh GVH24AL-K3DNC7A
август 8, 2019
Cosole GEH18AA-K3DNA1D
август 9, 2019

Console GEH12AA-K3DNA1D

45,990 денНа залиха

SKU: GEH12AA-K3DNA1D
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:6.4 – A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.0 – A+
GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Двореден топлински изменувач во надворешната единица
Работен режим: од -22°С до +43°С
EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач за одмрзнување на кондензат
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина.

Модел GEH12AA-K3DNA1D
Капацитет Btu 12000
Напојување V~/Hz 230/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 3500(600~3800)
 греење W 3750(600~4400)
Потрошувачка ладење W 1100(220~1350)
 греење W 1000(220~1600)
Работна температура ладење °C -15~+43
 греење °C -22~+24
SEER/SCOP 6.3/4.0
Енергетска класа A++/A+
Внатрешна Единица GEH12AA-K3DNA1D/I
Проток на воздух m3/h 600/520/480/440/400/360/280
Ниво на звучен притисок dB (A) 42/40/38/36/34/31/25
Димензии (ДxВxШ) mm 700x600x215
Тежина (нето) kg 15,5
Надворешна Единица GEH12AA-K3DNA1D/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/gr R410A/950
Ниво на звучен притисок dB (A) 52
Конекција бакар mm φ6/φ9,52
Макс. должина на цевки m 20
Димензии (ДxВxШ) mm 782X540X320
Нето тежина kg 31,5