PULAR Premium GWH09AGA-K6DNA1A
октомври 19, 2020
Cosole GEH18AAXF-K6DNA1A
декември 22, 2020

Console GEH12AAXD-K6DNA1A

45,999 ден 39,999 денНа залиха

SKU: GEH12AAXD-K6DNA1A
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:7.2 – A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.1 – A+
 Еуровент Сертификат
GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Двореден топлински изменувач во надворешната единица
Работен режим: од -22°С до +43°С
EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач за одмрзнување на кондензат
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина.

Модел

GEH12AAXD-K6DNA1A

Капацитет

Btu

12000

Напојување

V~/Hz

220~240/50

Волтажа Min/Max.

V

198/264

Капацитет ладење

W

3520(800~4400)

 греење

W

3800(1050~4400)

Потрошувачка ладење

W

926(230~1550)

 греење

W

960(180~1700)

Работна температура ладење

°C

-15~43

 греење

°C

-22~24

SEER – Сезонска ефикасност при ладење

7,2

Енергетска класа при Ладење

А++

SCOP – Сезонска ефикасност при греење

5,3/4,1

Енергетска класа при Греење

A+++/A+

Внатрешна Единица

GEH12AAXD-K6DNA1A/I

Проток на воздух

m3/h

600/520/480/440/400/360/280

Ниво на звучен притисок при Ладење

dB (A)

44/40/38/36/33/29/25

Ниво на звучен притисок при Греење

dB (A)

44/40/38/36/33/29/25

Димензии (ДxВxШ)

mm

700x600x215

Тежина (нето)

kg

16

Надворешна Единица

GEH12AAXD-K6DNA1A/O

Тип на компресор

Rotary

Фреон/полнење

-/kg

R32/0,75

Ниво на звучен притисок

dB (A)

53

Конекција бакар

mm

φ6/φ9.52

Макс. должина на цевки

m

20

Димензии (ДxВxШ)

mm

802x555x350

Нето тежина

kg

27,5

Eurovent Sertificate

Eurovent link