Console GEH12AA-K3DNA1D
август 9, 2019
LAFFIS GPH12AJ-K3NNA1D
август 19, 2019

Cosole GEH18AA-K3DNA1D

51,990 денНема на залиха

SKU: GEH18AA-K3DNA1D
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:6.4 – A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.0 – A+
GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Двореден топлински изменувач во надворешната единица
Работен режим: од -22°С до +43°С
EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач за одмрзнување на кондензат
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина.

Модел GEH18AA-K3DNA1D
Капацитет Btu 18000
Напојување V~/Hz 230/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 5200(1260~6600)
 греење W 5330(1120~6800)
Потрошувачка ладење W 1600(380~2450)
 греење W 1500(350~2500)
Работна температура ладење °C -15~+43
 греење °C -22~+24
SEER/SCOP 6.5/3.8
Енергетска класа A++/A
Внатрешна Единица GEH18AA-K3DNA1D/I
Проток на воздух m3/h 700/650/580/520/460/410/320
Ниво на звучен притисок dB (A) 47/45/42/40/37/35/31
Димензии (ДxВxШ) mm 700x600x215
Тежина (нето) kg 15,5
Надворешна Единица GEH18AA-K3DNA1D/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/gr R410A/1300
Ниво на звучен притисок dB (A) 57
Конекција бакар mm φ6/φ12
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 963x700x396
Нето тежина kg 46