Console GEH12AA-K6DNA1A
декември 22, 2020
SOYAL GWH18AKC-K6DNA1A
април 20, 2021

Cosole GEH18AA-K6DNA1F

71,999 ден 66,999 денНа залиха

SKU: GEH18AA-K6DNA1F
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:7.0 – A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.1 – A+
GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Двореден топлински изменувач во надворешната единица
Работен режим: од -22°С до +43°С
EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач за одмрзнување на кондензат
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина.

Модел GEH18AA-K6DNA1F
Капацитет Btu 18000
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 5200(1260~6600)
 греење W 5330(1120~6800)
Потрошувачка ладење W 1550(380~2450)
 греење W 1500(350~2500)
Работна температура ладење °C -15°C~43°C
 греење °C -22~24
SEER; SCOP(W)/SCOP(A) 6.6; 5.1(W)/4.0(A)
Енергетска класа A++;  A+++(W)/A+(A)
Внатрешна Единица GEH18AA-K6DNA1F/I
Проток на воздух m3/h 700/650/580/520/460/410/320
Ниво на звучен притисок dB (A) 47/45/43/41/38/37/32
Димензии (ДxВxШ) mm 700×600×215
Тежина (нето) kg 15.5
Надворешна Единица GEH18AA-K6DNA1F/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/gr R32/0.95
Ниво на звучен притисок dB (A) 57
Конекција бакар mm φ6/φ12
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 965×700×396
Нето тежина kg 46