Console GEH12AAXD-K6DNA1A
декември 22, 2020
SOYAL GWH18AKC-K6DNA1A
април 20, 2021

Cosole GEH18AAXF-K6DNA1A

59,999 ден 51,999 денНа залиха

SKU: GEH18AAXF-K6DNA1A
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:7.2 – A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.0 – A+
 Еуровент Сертификат
GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Двореден топлински изменувач во надворешната единица
Работен режим: од -22°С до +43°С
EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач за одмрзнување на кондензат
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина.

Модел

GEH18AAXF-K6DNA1A

Капацитет

Btu

18000

Напојување

V~/Hz

220~240/50

Волтажа Min/Max.

V

198/264

Капацитет ладење

W

5200(1200~6200)

 греење

W

5330(1100~6200)

Потрошувачка ладење

W

1445(100~2250)

 греење

W

1545(200~2400)

Работна температура ладење

°C

-15~43

 греење

°C

-22~24

SEER – Сезонска ефикасност при ладење

7,2

Енергетска класа при Ладење

А++

SCOP – Сезонска ефикасност при греење

5,1/4,0

Енергетска класа при Греење

A+++/A+

Внатрешна Единица

GEH18AAXF-K6DNA1A/I

Проток на воздух

m3/h

750/670/600/520/470/430/350

Ниво на звучен притисок при Ладење

dB (A)

49/47/45/42/40/37/32

Ниво на звучен притисок при Греење dB (A)

51/48/45/43/40/38/33

Димензии (ДxВxШ)

mm

700x600x215

Тежина (нето)

kg

16

Надворешна Единица

GEH18AAXF-K6DNA1A/O

Тип на компресор

Rotary

Фреон/полнење

-/kg

R32/1

Ниво на звучен притисок

dB (A)

59

Конекција бакар

mm

φ6/φ12

Макс. должина на цевки

m

25

Димензии (ДxВxШ)

mm

958x660x402

Нето тежина

kg

41

Eurovent Sertificate

Eurovent link