Fairy PREMIUM GWH18ACD-K6DNA1I
јуни 18, 2019

Daisy

19,990 ден


GREE Daisy GDN40AW-K3EBA1A

Одвлажнувач на воздух со капацитет од 40L/ден, со функција за сушење на алишта, модерен дизајн и тач дисплеј.

Нема на залиха

SKU: GDN40AW-K3EBA1A
Категории: ,

Елегантен панел за контрола со повеке LED индикаториИндикатор за чистење на филтерот

Доколку вентилаторот има работено подолго од 250часа, ке се вклучи индикаторот, како потсетување на корисникот дека е време за чистење на филтерот. Исто така доколку резервоарот за вода е наполнет ке се вклучи индикаторот дека кофата треба да се испразни.Опција за континуирана дренажа

Доколку уредот би се користел континуирано подолг временски период, можете да поврзете црево за одвод на водата што ке ве ослободи од потребата за често празнење на резервоарот.


Останати Функции:

* Покажувач на моменталната влага во просторијата
* 24 часовен Тајмер
* Функција за сушење алишта, облеката и одвлажнувачот ставете ги заедно во затврена просторија, излезот на воздухот на
одвлажнувачот треба да се насочи кон облеката.