T-Fresh GVH24AL-K3DNC7A
август 8, 2019
Индукциска плотна
август 29, 2019

Електричен Бокал – Kettle

1,990 ден


GREE електричниот бокал не само што има модерен и шарен изглед има и повеќебројна заштитна функција. Со заштитна функција од сушење и дизајн за ефикасно акумулирање на топлината; овој бокал е безбеден и издржлив, што е и ваш приоритет.

На залиха

SKU: GKW-1509S
Категории: ,Изработен од нерѓосувачки челик

Неговата надворешност и внатрешност е од нерѓосувачки челик, материјал кој е поиздржлив од било кој друг.


STRIX термостат

Увезен од Велика Британија со заштита од палење го прави овој уред безбеден за користење.
Отварање на капакот со само едно копче

За полесно отварање и ракување на капакот со само едно притискање.Различен избор на бои.

Производот е достапен во три бои, портокалова, сина и жолта.