Мултикукер
септември 5, 2019
Прочистувач на воздух GCF450DKNA
септември 6, 2019

Готвач на притисок

5,490 ден


GREE CYWK-5016S

На залиха

SKU: CYWK-5016S
Категории: ,


Контрола на системот преку паматен чип

Функции за готвење за подготвување на поздрави и похранливи оброци.Безбедносен систем

Опремен со безбедносен прекинувач за капакЕкран за одбројување на преостанатото време на притисок

За приготвување на различни видови на хранаДруги функции