Fairy LCLH Black GWH12ACC-K6DNA1D
април 23, 2021
SOYAL GOLD GWH12AKC-K6DNA1A
септември 7, 2021

Fairy LCLH Black GWH18ACD-K6DNA1D

52,990 денНа залиха

SKU: GWH18ACD-K6DNA1D-Black
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:7.0 – A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.0 – A+
GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Двореден топлински изменувач во надворешната единица
Работен режим: од -22°С до +43°С
EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач за одмрзнување на кондензат
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина…

Модел GWH18ACD-K6DNA1D
Капацитет Btu 18000
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 5200(1260~6600)
греење W 5300(1120~6800)
Потрошувачка ладење W 1528(380~2450)
греење W 1410(350~2600)
Работна температура ладење °C -15~43
греење °C -22~24
SEER/ SCOP(W)/SCOP(A)/SCOP(C) 7.0/ 5.1/4.0/3.4
Енергетска класа A++/A+++/A+/A
Внатрешна Единица GWH18ACD-K6DNA1D/I Black
Проток на воздух m3/h 800/720/650/610/570/520/470
Ниво на звучен притисок dB (A) 45/43/41/38/35/34/31
Димензии (ДxВxШ) mm 1013×307×221
Тежина (нето) kg 13,5
Надворешна Единица GWH18QD-K6DNA1D/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/1000
Ниво на звучен притисок dB (A) 57
Конекција бакар mm φ6/φ12
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 965×700×396
Нето тежина kg 45