Fairy LCLH GWH18ACD-K6DNA1D
јуни 18, 2019
AMBER Nordic GWH12YD-S6DBA2A
јули 29, 2019

Fairy LCLH GWH24ACE-K6DNA1A

72,990 денНема на залиха

SKU: GWH24ACE-K6DNA1A
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:6.5 – A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.0 – A+
GREE Twin-Cylinder компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Двореден топлински изменувач во надворешната единица
Работен режим: од -22°С до +43°С
EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач за одмрзнување на кондензат
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина.

Модел GWH24ACE-K6DNA1A<LCLH>
Капацитет Btu 24000
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 7000(1930~8850)
 греење W 7400(1800~10630)
Потрошувачка ладење W 1900(430~3100)
 греење W 1897(430~3750)
Работна температура ладење °C -15~43
 греење °C -22~24
SEER/SCOP(W)/SCOP(A) 6.5/5.1/4.0
Енергетска класа A++/A+++/A+
Внатрешна Единица GWH24ACE-K6DNA1A/I
Проток на воздух m3/h 1250/1100/1000/950/900/850/750
Ниво на звучен притисок dB (A) 48/45/42/39/37/36/33
Димензии (ДxВxШ) mm 1122×329×247
Тежина (нето) kg 16,5
Надворешна Единица GWH24QE-K6DNA1E/O
Тип на компресор Twin-Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/1700
Ниво на звучен притисок dB (A) 57
Конекција бакар mm φ6/φ16
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 963X700X396
Нето тежина kg 53,5