PULAR Premium GWH18AGD-K6DNA1A
октомври 19, 2020
Fairy Nordic GWH18ACE-S6DBA1A
декември 7, 2020

Fairy Nordic GWH12ACC-S6DBA1A

51,990 денSKU: GWH12ACC-S6DBA1A
Категории: , ,

Професионален SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:7.6 – A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:5.5 – A+++
GREE Two-Stage Twin-Cylinder компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -30°С до +54°С
Двоипол реден топлински изменувач во надворешната единица
Eлектронски експанзионен вентил, Грејач против замрзнување на кондензот
Гратис филтри
Држач за далечински управувач
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, DIY Sleep мод.
Модел GWH12ACC-S6DBA1A
Капацитет Btu 12000
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење 3530(800~5000)
 греење 4200(800~6600)
Потрошувачка ладење 840(80~1900)
 греење 1000(150~2500)
Работна температура ладење -18~52
 греење -30~24
SEER/SCOP W/W 7.6/5.5/4.6/3.7
Енергетска класа A++/A+++/A++/A
Внатрешна Единица GWH12ACC-S6DBA1A
Проток на воздух m3/h 680/620/560/490/450/420/390
Ниво на звучен притисок dB (A) 42/39/36/35/33/31/25
Димензии (ДxВxШ) mm 889×294×212
Тежина (нето) kg 11
Надворешна Единица GWH12ACC-S6DBA1A/O
Тип на компресор Twin-Cylinder & Twin-stage
Фреон/полнење -/gr R32/0.95
Ниво на звучен притисок dB (A) 54
Конекција бакар mm φ6/φ9,52
Макс. должина на цевки m 15
Димензии (ДxВxШ) mm 899×596×378
Нето тежина kg 44.5