Fairy Nordic GWH12ACC-S6DBA1A
декември 3, 2020
Console GEH12AA-K6DNA1A
декември 22, 2020

Fairy Nordic GWH18ACE-S6DBA1A

69,990 денSKU: GWH12ACC-S6DBA1A-1
Категории: , ,

Професионален SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:7.5 – A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.4 – A+
GREE Two-Stage Twin-Cylinder компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -30°С до +54°С
Двоипол реден топлински изменувач во надворешната единица
Eлектронски експанзионен вентил, Грејач против замрзнување на кондензот
Гратис филтри
Држач за далечински управувач
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, DIY Sleep мод.
Модел GWH18ACE-S6DBA1A
Капацитет Btu 18000
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење 5300(1200~7200)
 греење 6200(1200~9200)
Потрошувачка ладење 1180(350~2500)
 греење 1450(350~3200)
Работна температура ладење -18~52
 греење -30~24
SEER/SCOP W/W 7.5/5.1/4.4/3.4
Енергетска класа A++/A+++/A+/A
Внатрешна Единица GWH18ACE-S6DBA1A/I
Проток на воздух m3/h 1200/1150/1050/950/850/780/600
Ниво на звучен притисок dB (A) 46/44/42/39/36/34/32
Димензии (ДxВxШ) mm 1122×329×247
Тежина (нето) kg 16.5
Надворешна Единица GWH18ACE-S6DBA1A/O
Тип на компресор Twin-Cylinder & Twin-stage
Фреон/полнење -/gr R32/1.5
Ниво на звучен притисок dB (A) 54
Конекција бакар mm φ6/φ16
Макс. должина на цевки m 20
Димензии (ДxВxШ) mm 980×790×427
Нето тежина kg 61