Види корпа “AMBER Nordic GWH12YD-S6DBA2A” беше додаден во кошничка.
Fairy PREMIUM GWH18ACD-K6DNA1I
јуни 18, 2019
AMBER Nordic GWH12YD-S6DBA2A
јули 29, 2019

Fairy PREMIUM GWH24ACE-K6DNA1I

73,999 денНа залиха

SKU: GWH24ACE-K6DNA1I
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:7.1  (A++)
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.2  (A+)
GREE Twin-Cylinder компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Двореден топлински изменувач во надворешната единица
Работен режим: од -25°С до +50°С
EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач за одмрзнување на кондензат
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина.

Модел GWH24ACE-K6DNA1I
Капацитет Btu 24000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 7100(2000~8850)
 греење W 7800(1800~9450)
Потрошувачка ладење W 2030(450~2900)
 греење W 2000(350~3000)
Работна температура ладење °C -15~50
 греење °C -25~30
Енергетска класа ладење A++
 греење A+++(Топла зона)
A+(Средна зона)
SEER 7.0
SCOP(Топла зона) / SCOP(Средна зона) 5.4 (Топла зона)
4.2 (Средна зона)
Внатрешна Единица GWH24ACE-K6DNA1I/I
Проток на воздух m3/h 1250/1100/1000/950/900/850/800
Ниво на звучен притисок dB (A) 48/44/41/40/38/36/33
Димензии (ДxВxШ) mm 1122×329×247
Тежина (нето) kg 16.5
Надворешна Единица GWH24AFE-K6DNA2I/O
Тип на компресор Twin Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/1.5
Ниво на звучен притисок dB (A) 59/ /
Конекција бакар mm φ6/φ16
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 958×660×402
Нето тежина kg 41.5