H-Crown сплит тип греач на “СВ”
септември 13, 2019
Овлажнувач на воздух – Humidifier
јануари 16, 2020

G-Tech GWH12AEC-K6DNA1A

41,990 ден 39,990 денНема на залиха

SKU: GWH12AEC-K6DNA1A
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:8.5 – A+++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.6 – A++
GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -22°С до +43°С
Двореден топлински изменувач во надворешната единица
Eлектронски експанзионен вентил, Грејач против замрзнување на кондензот
“Self-Clean” функција за чистење на внатрешната единица
Внатрешната единица е лесно расклоплива во неколку чекори за полесно детално чистење.
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Self-Clean.Модел GWH12AEC-K6DNA1A
Капацитет Btu 12000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198~264
Капацитет ладење W 3500(200~4500)
 греење W 3810(1000~4800)
Потрошувачка ладење W 875(140~1400)
 греење W 952(180~1650)
Работна
температура
ладење °C -15~43
 греење °C -22~24
SEER/SCOP(W)/SCOP(A)/SCOP(C)   8.50/ 5.50/4.60/3.50
Енергетска класа   A+++(Cooling)/A++(A) /A+++(W) /A(C)
Внатрешна Единица GWH12AEC-K6DNA1A/I
Проток на воздух m3/h 750/650/600/510/470/360/200
Ниво на звучен притисок dB (A) 43/39/36/33/28/22/21
Димензии (ДxВxШ) mm 945×293×225
Тежина (нето) kg 14
Надворешна Единица GWH12AEC-K6DNA1A/O
Тип на компресор   Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/0.8
Ниво на звучен притисок dB (A) 52
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 15
Димензии (ДxВxШ) mm 848×596×320
Нето тежина kg 33.5