Lomo LC GWH24QD-K6DNB4A
јули 15, 2019
AMBER Nordic GWH12YD-S6DBA2A
јули 29, 2019

Hansol Nordic GWH24TD-S3DBA2E

79,990 денНема на залиха

SKU: GWH24TD-S3DBA2E
Категории: , ,

Професионален SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:6.2- A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.0 – A+
GREE Two-Stage Twin-Cylinder компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -30°С до +54°С
Двореден топлински изменувач во надворешната единица
Eлектронски експанзионен вентил, Грејач против замрзнување на кондензот
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, DIY Sleep мод.

Модел GWH24TD-S3DBA2E
Капацитет Btu 24000
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 7000 (2000~8600)
 греење W 7000 (1900~9000)
Потрошувачка ладење W 2000(450~3700)
 греење W 1880(380~3700)
Работна температура ладење °C -15~48
 греење °C -30~24
SEER/ SCOP(W)/SCOP(A)/SCOP(C) 6,2/ 4.6/4.0/3.3
Енергетска класа A++/ A++/A+/B
Внатрешна Единица GWH24TD-S3DBA2E/I
Проток на воздух m3/h 1200/1130/1060/990/920/850/780
Ниво на звучен притисок dB (A) 51/50/46/44/42/40/37
Димензии (ДxВxШ) mm 1178/326/264
Тежина (нето) kg 17
Надворешна Единица GWH24TD-S3DBA3E/O
Тип на компресор  Twin-Cylinder & Twin-stage
Фреон/полнење -/gr R410A/2000
Ниво на звучен притисок dB (A) 58
Конекција бакар mm φ6/φ16
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 980/790/427
Нето тежина kg 65