AMBER Nordic GWH18YE-S6DBA2B
јули 29, 2019
Електричен Бокал – Yellow Kettle
август 27, 2019

I-Shine GVH24AK-K3DNC8A

134,990 ден


Нема на залиха

SKU: GVH24AK-K3DNC8A
Категории: , ,
Модел GVH24AK-K3DNC8A
Капацитет Btu 24000
Напојување V~/Hz 220~240/50
Волтажа Min/Max. V 185/264
Капацитет ладење W 7100(1200~8700)
 греење W 8800(1900~9500)
Потрошувачка ладење W 2220(190~3700)
 греење W 2750(350~3800)
Работна температура ладење °C -15~+43
 греење °C -20~+24
SEER/ SCOP W/A/C 7.00/ 5.10/4.00/-
Енергетска класа A++/ A+++/A++/-
Внатрешна Единица GVH24AK-K3DNC8A/I
Проток на воздух m3/h 1480/1200/1060/750/570/750
Ниво на звучен притисок dB (A) 48/42/39/35/30
Димензии (ДxВxШ) mm 458×1790×458
Тежина (нето) kg 50
Надворешна Единица GVH24AK-K3DNC8A/O
Тип на компресор Two Cylinder Rotary
Фреон/полнење -/kg R410A/2.0
Ниво на звучен притисок dB (A) 57
Конекција бакар mm φ6/φ16
Макс. должина на цевки m 30
Димензии (ДxВxШ) mm 955×700×396
Нето тежина kg 54