Cosole GEH18AA-K3DNA1D
август 9, 2019
Електричен Бокал – Kettle
август 27, 2019

LAFFIS GPH12AJ-K3NNA1D

22,990 ден


Нема на залиха

SKU: GPH12AJ-K3NNA1D
Категории: , ,
Модел GPH12AJ-K3NNA1D
Напојување V~/Hz 220-240/50
Капацитет ладење W 3520
 греење W 3520
Потрошувачка ладење W 1350/60мин
 греење W 1255/60мин
ЕЕР 2.6
COP 2.8
Енергетска класа A/А+
Работна температура ладење °C 16~35
 греење °C 10~27
Ниво на звучен притисок dB (A) 65