Fairy LCLH GWH24ACE-K6DNA1A
јуни 18, 2019
Lomo LC GWH18QD-K6DNB4B
јули 10, 2019

Lomo LC GWH12QB-K6DNB4I

23,990 денНема на залиха

SKU: GWH12QB-K6DNB4I
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:6.1 – A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.0 – A+
GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth magnet)
Работен режим: од -15°С до +43°С
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење.

Модел GWH12QB-K6DNB4I/I
Капацитет Btu 12000
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење 3200(600~3600)
 греење 3500(600~3800)
Потрошувачка ладење 997(120~1400)
 греење 970(120~1500)
Работна температура ладење -15~43
 греење -15~24
SEER/SCOP(W)/SCOP(A) 6.1/ 5.1/4.0
Енергетска класа A++/ A+++/A+
Внатрешна Единица GWH12QB-K6DNB4I/I
Проток на воздух m3/h 560/480/410/290
Ниво на звучен притисок dB (A) 41/37/33/25
Димензии (ДxВxШ) mm 790×275×200
Тежина (нето) kg 9
Надворешна Единица GWH12QB-K6DNB8I/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/gr R32/590
Ниво на звучен притисок dB (A) 52
Конекција бакар mm φ6/φ9,52
Макс. должина на цевки m 20
Димензии (ДxВxШ) mm 848×596×320
Нето тежина kg 31