Lomo LC GWH12QB-K6DNB4I
јули 10, 2019
Lomo LC GWH24QD-K6DNB4A
јули 15, 2019

Lomo LC GWH18QD-K6DNB4B

39,990 денНема на залиха

SKU: GWH18QD-K6DNB4B
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:6.1 – A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.0 – A+
GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth)
Работен режим: од -15°С до +43°С
Двореден тооплински изменувач во надворешната единица
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење.

Модел GWH18QD-K6DNB4B/I
Капацитет Btu 18000
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење 4600(650~5200)
 греење 5200(700~5400)
Потрошувачка ладење 1430(150~1700)
 греење 1400(160~1600)
Работна температура ладење -15~43
 греење -15~24
SEER/ SCOP(W)/SCOP(A) 6.1/ 5.1/4.0
Енергетска класа A++/ A+++/A+
Внатрешна Единица GWH18QD-K6DNB4B/I
Проток на воздух m3/h 850/720/610/520
Ниво на звучен притисок dB (A) 48/45/39/34
Димензии (ДxВxШ) mm 970×300×224
Тежина (нето) kg 13,5
Надворешна Единица GWH18AAD-K6DNA1B/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/gr R32/770
Ниво на звучен притисок dB (A) 54
Конекција бакар mm φ6/φ9,52
Макс. должина на цевки m 20
Димензии (ДxВxШ) mm 842×596×320
Нето тежина kg 34