Lomo LC GWH18QD-K6DNB4B
јули 10, 2019
Hansol Nordic GWH24TD-S3DBA2E
јули 26, 2019

Lomo LC GWH24QD-K6DNB4A

49,990 денНема на залиха

SKU: GWH24QD-K6DNB4A
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:6.1 – A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.0 – A+
GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth)
Работен режим: од -15°С до +43°С
Двореден тооплински изменувач во надворешната единица
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење.

Модел GWH24QD-K6DNB4A
Капацитет Btu 24000
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 6155(1800~6400)
 греење W 6448(1600~6600)
Потрошувачка ладење W 1760(600~2500)
 греење W 1860(650~2600)
Работна температура ладење °C -15~43
 греење °C -15~24
SEER/ SCOP(W)/SCOP(A) 6.1/ 5.1/4.0
Енергетска класа A++/ A+++/A+
Внатрешна Единица GWH24QD-K6DNB4A/I
Проток на воздух m3/h 850/720/610/520
Ниво на звучен притисок dB (A) 48/44/40/34
Димензии (ДxВxШ) mm 970×300×224
Тежина (нето) kg 13,5
Надворешна Единица GWH24AAD-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/1300
Ниво на звучен притисок dB (A) 57
Конекција бакар mm φ6/φ16
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 955×700×396
Нето тежина kg 43