Види корпа “GREE SIDE BY SIDE Фрижидер 628литри” беше додаден во кошничка.
Електричен Бокал – Kettle
август 27, 2019
Индукциски шпорет
август 29, 2019

Овлажнувач на воздух – Humidifier

2,490 ден


GREE SCWH-4008

Заоблен дизајн, ноќно светло, ја прилагодува внатрешната влажност и го прочистува воздухот.

Нема на залиха

Филтер со сребрени јони

Со својата карактеристика за дезинфекција, ефикасно ја прочистува водата од Колиформни(коли) бактерии и Стафилокока со што го штити вашето здравје.Високо ефикасен филтер со активен јаглен

Овлажнувачот е опремен со мал филтер за воздух од активен јаглен и ја собира и прашината од воздухот.
Садот за вода се подига кога ќе се испразни водата

Садот за вода лесно се подига за повторно полнење.Хармонично ноќно светло

Садот за вода е со вградено светло и може да свети сино како сафир.Мултифункционално копче

Мултифункционално копче за вклучување/исклучување, за гасење на светлото и подесување на овлажнувањето.Миризлива функција

Опционално може да се ддодаде миризливо масло во за тоа посебен дел на овлажнувачот, оваа функција прави да се чувствувате посвежо.