Овлажнувач на воздух – Humidifier
јануари 16, 2020
SOYAL GWH12AKC-K6DNA1A
мај 21, 2020

Прочистувач на воздух GSF350ASNA

11,990 ден


GREE GCF350ASNA

На залиха

Карактеристики
Елегантен дизајн
“Орловско крило” дизајн на издувот
Инвертер мотор-вентилатор
Smart технологија
Visual PM2.5 технологија
Копче за контрола на светло
Индикатор за квалитет на воздухот во боја
Подобрен композитен филтер
5 брзини на вентилатор
Три режими на прочистување
Функција за заклучување
WIFI функција