AMBER Nordic GWH24YE-S6DBA2A
мај 3, 2022
Versati3 Split Type 10Kw GRS-CQ10Pd/NhH2-E
август 16, 2022

PULAR Premium GWH07AGA-K6DNA1A

24,999 денНема на залиха

SKU: GWH07AGA-K6DNA1A
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:6.6  A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.8/4.0   A++/А+
GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работна температура од -15°С до +43°С
“Self-Clean” функција за чистење на внатрешната единица
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Self-Clean.Модел GWH07AGA-K6DNA1A
Капацитет Btu 7000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 2200(300~2850)
 греење W 2400(600~2900)
Потрошувачка ладење W 590(80~1100)
 греење W 590(130~1300)
Работна температура ладење °C -15~43
 греење °C -15~24
SEER; SCOP(W)/SCOP(A) 6.6/ 4.8/4.0//
Енергетска класа A++; A++/A+
Внатрешна Единица GWH07AGA-K6DNA1A/I
Проток на воздух m3/h 520/470/450/420/310/290/250
Ниво на звучен притисок dB (A) 39/37/34/33/29/25/21
Димензии (ДxВxШ) mm 704×260×185
Тежина (нето) kg 7.5
Надворешна Единица GWH07AGA-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Модел QXF-N075zC170
Фреон/полнење -/kg R32/0.4
Ниво на звучен притисок dB (A) 50
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 15
Димензии (ДxВxШ) mm 710×450×293
Нето тежина kg 21