PULAR Premium GWH12AGC-K6DNA1A
октомври 19, 2020
Console GEH12AAXD-K6DNA1A
декември 22, 2020

PULAR Premium GWH09AGA-K6DNA1A

25,999 денНа залиха

SKU: GWH09AGA-K6DNA1A
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:6.5  A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:5.1/4.0   A+++/А+
GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работна температура од -15°С до +43°С
“Self-Clean” функција за чистење на внатрешната единица
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Self-Clean.Модел GWH09AGA-K6DNA1A
Капацитет Btu 9000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 2500(500~3250)
 греење W 2800(500~3500)
Потрошувачка ладење W 720(150~1300)
 греење W 750(140~1500)
Работна температура °C -15~43
SEER; SCOP(W)/SCOP(A) 6.5; 5.1/4.0
Енергетска класа A++; A+++/A+
Внатрешна Единица GWH09AGA-K6DNA1A/I
Проток на воздух m3/h 500/470/430/390/320/270/250
Ниво на звучен притисок dB (A) 38/36/34/32/28/25/24
Димензии (ДxВxШ) mm 704×260×185
Тежина (нето) kg 7.5
Надворешна Единица GWH09AGA-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/0.5
Ниво на звучен притисок dB (A) 51
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 15
Димензии (ДxВxШ) mm 732×550×330
Нето тежина kg 25