SOYAL GWH12AKC-K6DNA1A
мај 21, 2020
PULAR Premium GWH09AGA-K6DNA1A
октомври 19, 2020

PULAR Premium GWH12AGC-K6DNA1A

26,999 денНа залиха

SKU: GWH12AGC-K6DNA1A
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:6.5  A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:5.1/4.1   A+++/А+
GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работна температура од -15°С до +43°С
“Self-Clean” функција за чистење на внатрешната единица
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Self-Clean.Модел GWH12AGC-K6DNA1A
Капацитет Btu 12000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 3200(900~3700)
 греење W 3400(900~4100)
Потрошувачка ладење W 933(220~1300)
 греење W 872(220~1500)
Работна температура °C -15~43
SEER; SCOP(W)/SCOP(A) 6.5; 5.1/4.1
Енергетска класа A++; A+++/A+
Внатрешна Единица GWH12AGC-K6DNA1A/I
Проток на воздух m3/h 680/620/560/490/450/420/390
Ниво на звучен притисок dB (A) 41/37/35/33/31/27/22
Димензии (ДxВxШ) mm 825×293×196
Тежина (нето) kg 10
Надворешна Единица GWH12AGC-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/0.57
Ниво на звучен притисок dB (A) 52
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 15
Димензии (ДxВxШ) mm 732×550×330
Нето тежина kg 25