Филтер – Фотокаталиктичен
ноември 17, 2021
PULAR Premium GWH24AGD-K6DNA1C
декември 7, 2021

PULAR Premium GWH18AGD-K6DNA1D

39,999 денНа залиха

SKU: GWH18AGD-K6DNA1D
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:6.4  A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:5.1/4.0   A+++/А+
GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работна температура од -15°С до +43°С
“Self-Clean” функција за чистење на внатрешната единица
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Self-Clean.Модел GWH18AGD-K6DNA1D
Капацитет Btu 18000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 4600(1000~5300)
 греење W 5200(1000~5650)
Потрошувачка ладење W 1355(420~1800)
 греење W 1340(420~1900)
Работна температура ладење °C -15~43
 греење °C -15~24
SEER; SCOP(W)/SCOP(A) 6.4/ 5.1/4.0
Енергетска класа A++; A+++/A+
Внатрешна Единица GWH18AGD-K6DNA1D/I
Проток на воздух m3/h 910/850/780/740/700/650/610
Ниво на звучен притисок dB (A) 43/39/37/34/32/30/29
Димензии (ДxВxШ) mm 982×311×221
Тежина (нето) kg 13.5
Надворешна Единица GWH18AGD-K6DNA1D/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/0.75
Ниво на звучен притисок dB (A) 55
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 732×550×330
Нето тежина kg 26.5