SOYAL GWH18AKC-K6DNA1A
април 20, 2021
Fairy LCLH Black GWH12ACC-K6DNA1D
април 23, 2021

PULAR Premium GWH24AGD-K6DNA1A

51,990 денНема на залиха

SKU: GWH24AGD-K6DNA1A
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:6.6  A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:5.1/4.0   A+++/А+
Twin-Rotary компресор
Работна температура од -15°С до +43°С
“Self-Clean” функција за чистење на внатрешната единица

Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Self-Clean.


Модел GWH24AGD-K6DNA1A
Капацитет Btu 22800
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 6200(1800~6700)
 греење W 6500(1300~7200)
Потрошувачка ладење W 1631(450~2100)
 греење W 1645(450~2200)
Работна температура ладење °C -15~43
 греење °C -15~24
SEER/ SCOP(W)/SCOP(A) 7/ 5.3/4.3
Енергетска класа A++/ A+++/A+
Внатрешна Единица GWH24AGD-K6DNA1A/I
Проток на воздух m3/h 1050/950/800/750/700/650/600
Ниво на звучен притисок dB (A) 46/42/40/38/36/32/28
Димензии (ДxВxШ) mm 982×311×221
Тежина (нето) kg 13.5
Надворешна Единица GWH24AGD-K6DNA1A/O
Тип на компресор Twin Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/1.15
Ниво на звучен притисок dB (A) 57
Конекција бакар mm φ6/φ12
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 912×646×373
Нето тежина kg 41