PULAR Premium GWH18AGD-K6DNA1D
декември 7, 2021
Fairy PREMIUM Black GWH12ACC-K6DNA1F
декември 16, 2021

PULAR Premium GWH24AGD-K6DNA1C

49,999 денНа залиха

SKU: GWH24AGD-K6DNA1C
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:6.8  A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:5.1/4.0   A+++/А+
Еуровент Сертификат
Twin-Rotary компресор
Работна температура од -15°С до +43°С
“Self-Clean” функција за чистење на внатрешната единица
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Self-Clean.Модел GWH24AGD-K6DNA1C
Капацитет Btu 24000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 6200(1800~6900)
 греење W 6500(1300~7913)
Потрошувачка ладење W 1786(450~2100)
 греење W 1645(450~2200)
Работна температура ладење °C -15~43
 греење °C -15~24
SEER; SCOP(W)/SCOP(A) 6.8/ 5.1/4.0
Енергетска класа A++; A+++/A+
Внатрешна Единица GWH24AGD-K6DNA1C/I
Проток на воздух m3/h 1050/950/800/750/700/650/600
Ниво на звучен притисок dB (A) 46/42/40/37/35/32/30
Димензии (ДxВxШ) mm 982×311×221
Тежина (нето) kg 14
Надворешна Единица GWH24AGD-K6DNA1C/O
Тип на компресор Twin Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/1.18
Ниво на звучен притисок dB (A) 57
Конекција бакар mm φ6/φ12
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 873×555×376
Нето тежина kg 36.5

Eurovent сертификат