Електричен Бокал – Orange Kettle
март 30, 2023
Versati3 ALL IN ONE 10Kw GRS-CQ10PdG/NhH2-E
април 29, 2023

Електричен Бокал – Blue Kettle

1,990 ден


GREE електричниот бокал не само што има модерен и шарен изглед има и повеќебројна заштитна функција. Со заштитна функција од сушење и дизајн за ефикасно акумулирање на топлината; овој бокал е безбеден и издржлив, што е и ваш приоритет.

На залиха

SKU: GKW-1509SB
Категории: ,

Модел GKW-1509S
Напојување: 220-240V 50Hz
Моќност на грејач: 1500W
Капацитет на вода: 1,5L
Тежина: 0,96kg
Димензии: 195 x 193 x 254mm
Боја: Сина
Изработен од нерѓосувачки челик

Неговата надворешност и внатрешност е од нерѓосувачки челик, материјал кој е поиздржлив од било кој друг.


STRIX термостат

Увезен од Велика Британија со заштита од палење го прави овој уред безбеден за користење.
Отварање на капакот со само едно копче

За полесно отварање и ракување на капакот со само едно притискање.Различен избор на бои.

Производот е достапен во три бои, портокалова, сина и жолта.
[/one]