Прочистувач со овлажнувач
септември 6, 2019
GREE SIDE BY SIDE Фрижидер 628литри
септември 11, 2019

GREE Multidoor Фрижидер 427литри

54,990 ден


GREE GQRF-427WPG

На залиха

SKU: GQRF-427WPG
Категории: ,

MULTI DOOR ФРИЖИДЕР
КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ : 292 Л
КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАОТ : 135 Л
ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ: A +
НИВО НА БУЧАВОСТ: 40DB
КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ ЗА 24 ЧАСА: 10КГ
NO FROST (INVERTER)
РАЗЛАДЕН ФРЕОН: R-600A
МОТОР: ДИГИТАЛЕН ИНВЕРТОРСКИ КОМПРЕСОР
LED ОСВЕТЛУВАЊЕ
ПОЛИЦИ ОД СТАКЛО 3 ком
НАДВОРЕШЕН ДИСПЛЕЈ
АЛАРМ ЗА ОТВОРЕНИ ВРАТИ
БОЈА: СТАКЛО БОЈА
ДИМЕНЗИИ (Ш X В X Д ): 765X1800X705ММ