GREE Multidoor Фрижидер 427литри
септември 11, 2019
Gree ITALIAN TYPE Фрижидер 231литри
септември 11, 2019

GREE SIDE BY SIDE Фрижидер 628литри

59,990 ден


GREE GRF-658WEG

На залиха

SKU: GRF-658WEG
Категории: ,

SIDE BY SIDE ФРИЖИДЕР
КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ : 394 Л
КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАОТ : 210 Л
ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ: A +
НИВО НА БУЧАВОСТ: 39DB
КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ ЗА 24 ЧАСА: 12КГ
NO FROST MULTI FLOW
РАЗЛАДЕН ФРЕОН: R-600A
LED ОСВЕТЛУВАЊЕ
ПОЛИЦИ ОД СТАКЛО 4
ЛЕДОМАТ
НАДВОРЕШЕН ДИСПЛЕЈ
АЛАРМ ЗА ОТВОРЕНИ ВРАТИ
БОЈА: СТАКЛО ЗЛАТНА
ДИМЕНЗИИ (Ш X В X Д ): 907X1780X768ММ