Индукциска плотна
август 29, 2019
Прочистувач на воздух GCF450DKNA
септември 6, 2019

Мултикукер

2,490 ден


GREE GDFWK-2001

На залиха

SKU: GDFWK-2001
Категории: ,
Мулти Готвач

За поздрава и повкусна храна.Три придобивки од целосно задржување на пареата.

1.Здраво живеење без влага
Со ефикасното задржување на пареата се спречува изложеноста на влага и создавањето на мувла и бактерии , така што вашиот готвач ќе можете да го поставите било каде во зависност од вашите потреби и желби.

2. Поздраво и повкусно приготвување на храната
Традиционалниот готвач испушта многу пареа за време на готвењето. GREE готвачот не испушта пареа за време на готвењето со што храната ги задржува хранливите состојки а храната е многу повкусна.

3. Заштита од изгореници
Со задржувањето на пареата,овој готвач нуди заштита од изгореници што го прави безбеден за ракување.Целосно 3D загревање

Gree овозможува задржување на топлината. За време на готвењето, спиралата се загрева на дното, страните и на горниот дел со што се загрева внатрешноста на тенџерето целосно. Со ова се постигнува рамномерно и побрзо приготвување на храната.Систем за детектирање на висока и ниска температура

Двојна конрола на температура
Gree готвачот е опремен со систем за детектирање на висока и ниска температура.
Сензорот за температура е поставен на дното за подесување на температурата за готвењето. Исто така може да насети суво готвење и да го исклучи електричното напојување за да спречи загорување. Сондата за температура е поставена на горниот дел кој е во директен контакт со пареата внатре во готвачот. Готвачот самостојно ја поставува и контролира соодветната температура за готвење.


Горна сонда за температура
Во директен контакт со пареата внатре во готвачот сондата добива прецизни информации за температурата.

Долна сонда за температура
Податоците за температурата на дното овозможуваат системот да направи точна проценка. Исто така може да насети суво готвење и да го исклучи електричното напојување за да спречи загорување.

Начин на подготовка на ориз