Мултикукер
септември 5, 2019
Прочистувач со овлажнувач
септември 6, 2019

Прочистувач на воздух GCF450DKNA

24,990 ден


GREE GCF450DKNA

На залиха

Карактеристики
Елегантен дизајн
Препорачана површина до 50м2
Високо ефикасен композитен филтер
HEPA филтрација со HPAC (High Performance Activated Carbon)
Тач скрин ЛЦД дисплеј
Мерач на ПМ честички
Копче за контрола на светло
Индикатор за квалитет на воздухот во боја
Индикатор за истрошеност на филтерот
Тајмер функција
Три режими на прочистување
Функција за заклучување
WIFI функција
Моќност 40W
Димензии 358×358×805(mm)