Versati3 ALL IN ONE 16Kw 3Fazna GRS-CQ16PdG/NhH2-M
април 29, 2023
AIRY PRO White GWH12AVCXD-K6DNA1A
декември 18, 2023

AMBER PREMIUM+ GWH24YEXF-K6DNA1D

79,999 ден


На залиха

SKU: GWH24YEXF-K6DNA1D
Категории: , ,

AMBER Premium е идеален избор како за ладење, така и за греење. Има широки можности за работа, а во исто време и висока Класа на енергетска ефикасност. Има богат опсег на функции и проширени опции за контрола кои ја гарантираат удобноста на корисникот.

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:7.0  A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.2  A+ (Средна зона)
GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -25°С до +50°С
EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач на тацна за одмрзнување на кондензат
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.

Модел GWH24YEXF-K6DNA1D
Капацитет Btu 24000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 7100(200~8850)
 греење W 7800(1800~9450)
Потрошувачка ладење W 2030(450~2500)
 греење W 2000(350~3000)
Работна температура ладење °C -15~50
 греење °C -25~30
Просечен капацитет
на греење (W)
на -10°C W 5660
на -15°C W 5200
Енергетска класа ладење A++
 греење A+++ (Топла зона)
A+(Средна зона)
SEER 7.0
SCOP(Топла зона)/SCOP(Средна зона) 5.4 (Топла зона)
4.2 (Средна зона)
Внатрешна Единица GWH24YEXF-K6DNA1D/I
Проток на воздух m3/h 1250/1100/1000/950/900/850/800/600
Ниво на звучен притисок dB (A) 50/47/43/41/40/36/35
Димензии (ДxВxШ) mm 1101X327X249
Тежина (нето) kg 16
Надворешна Единица GWH24YEXF-K6DNA1D/O
Тип на компресор Twin Rotary
Модел QXFS-M180zX170
Фреон/полнење -/kg R32/1.5
Ниво на звучен притисок dB (A) 59
Конекција бакар mm φ6/φ16
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 958X660X402
Нето тежина kg 42,5

Eurovent link