Daisy
ноември 16, 2017
Fairy PREMIUM GWH24ACE-K6DNA1I
јуни 18, 2019

Fairy PREMIUM GWH18ACD-K6DNA1I

53,999 денНа залиха

SKU: GWH18ACD-K6DNA1D
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:7.1 – A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.2 – A+
GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Двореден топлински изменувач во надворешната единица
Работен режим: од -25°С до +50°С
EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач за одмрзнување на кондензат
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина…

Модел GWH18ACD-K6DNA1I
Капацитет Btu 18000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198~264
Капацитет ладење W 5200(1000~6100)
 греење W 5600(1100~6600)
Потрошувачка ладење W 1576(100~2350)
 греење W 1436(180~2400)
Работна температура ладење °C -15~50
 греење °C -25~30
Енергетска класа ладење A++
 греење A+++(Топла зона)
A+(Средна зона)
SEER 7.1
SCOP(Топла зона) / SCOP(Средна зона) 5.7 (Топла зона)
4.2 (Средна зона)
Внатрешна Единица GWH18ACD-K6DNA1I/I
Проток на воздух m3/h 850/750/680/610/570/520/460
Ниво на звучен притисок dB (A) 44/43/41/38/36/34/30
Димензии (ДxВxШ) mm 1013×307×221
Тежина (нето) kg 13.5
Надворешна Единица GWH18AFD-K6DNA2I/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/0.82
Ниво на звучен притисок dB (A) 56
Конекција бакар mm φ6/φ12
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 802×555×350
Нето тежина kg 30.5