Cosole GEH18AAXF-K6DNA1A
декември 22, 2020
SOYAL GOLD GWH12AKC-K6DNA1A
септември 7, 2021

SOYAL GWH18AKC-K6DNA1A

69,999 денНа залиха

SKU: GWH18AKC-K6DNA1A
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:7.0 – A++
Eфикасност во режим на греење SCOP(A):4.3 – A+
GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -25°С до +52°С
Двоипол реден топлински изменувач во надворешната единица
Eлектронски експанзионен вентил, Грејач против замрзнување на кондензот
“Self-Clean” функција за чистење на внатрешната единица
Смарт сензор за детекција на движење и извори на топлина
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Self-Clean.

Модел GWH18AKC-K6DNA1A/I
Капацитет Ладење/Греење Btu 18080/19100
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 5300(1800~6300)
 греење W 5600(3753~7000)
Потрошувачка ладење W 1395(130~2100)
 греење W 1474(200~2450)
Работна температура ладење °C -15~52
 греење °C -25~24
SEER; SCOP(W)/SCOP(A) 7; 4.9/4.3
Енергетска класа A++; A++(W)/A+(A)
Внатрешна Единица GWH18AKC-K6DNA1A/I
Проток на воздух m3/h 800/700/550/500/450/350/300
Ниво на звучен притисок dB (A) 46/40/37/35/31/25/24
Димензии (ДxВxШ) mm 977×281×295
Тежина (нето) kg 17
Надворешна Единица GWH18AKC-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/1.2
Ниво на звучен притисок dB (A) 58
Конекција бакар mm φ6/φ12
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 965×700×395
Нето тежина kg 46

Energy Label

Product Fiche