Fairy PREMIUM GWH12ACC-K6DNA1F
ноември 5, 2021
Филтер – Активен Карбон
ноември 17, 2021

AMBER PREMIUM Black GWH12YC-K6DNA2A

41,999 денНа залиха

SKU: GWH12YC-K6DNA2A(Black Panel)
Категории: , ,

AMBER Premium е идеален избор како за ладење, така и за греење. Има широки можности за работа, а во исто време и висока Класа на енергетска ефикасност. Има богат опсег на функции и проширени опции за контрола кои ја гарантираат удобноста на корисникот.

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:8.5  A+++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.4  A+(Средна зона)
GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -22°С до +43°С
EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач на тацна за одмрзнување на кондензат
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.


Модел GWH12YC-K6DNA2A
Капацитет Btu 12000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 3500(1000~3810)
 греење W 3810(1200~4400)
Потрошувачка ладење W 950(100~1400)
 греење W 975(200~1650)
Работна температура ладење °C -15~43
 греење °C -22~24
Просечен капацитет
на греење (W)
на -7°C W 2912
на -15°C W 2579
Енергетска класа ладење А+++
 греење A+++ (Топла зона)
A+(Средна зона)
SEER 8.50
SCOP(Топла зона)/SCOP(Средна зона) 5.10 (Топла зона)
4.40 (Средна зона)
Внатрешна Единица GWH12YC-K6DNA2A/I
Проток на воздух m3/h 680/590/540/490/450/420/390
Ниво на звучен притисок dB (A) 43/39/37/35/34/32/25
Димензии (ДxВxШ) mm 865×290×210
Тежина (нето) kg 11
Надворешна Единица GWH12YC-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Модел QXF-B096zE190A
Фреон/полнење -/kg R32/0.75
Ниво на звучен притисок dB (A) 53
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 20
Димензии (ДxВxШ) mm 848×596×320
Нето тежина kg 33.5