AMBER PREMIUM Black GWH12YC-K6DNA2A
ноември 8, 2021
Филтер – Фотокаталиктичен
ноември 17, 2021

Филтер – Активен Карбон

450 ден


На залиха

SKU: Филтер-11012025
Категории: ,

Филтерот од Активиран Јаглерод ефикасно го апсорбира чадот во просторијата, миризбите од домашните миленичиња и други миризби.
Филтерот е наменет за ѕидни клима уреди.
Димензија: 21,5 x5 (cm)