Филтер – Активен Карбон
ноември 17, 2021
PULAR Premium GWH18AGD-K6DNA1D
декември 7, 2021

Филтер – Фотокаталиктичен

450 ден


На залиха

SKU: Филтер-111220071
Категории: ,

Фотокаталиктичниот филтер целосно ги оксидира и разградува органските загадувачи.
Филтерот ефективно може да елиминира 99,9% бактерии, вируси и непријатни миризби.
Филтерот е наменет за ѕидни клима уреди.
Димензија: 21,5 x5 (cm)