SOYAL GOLD GWH18AKC-K6DNA1A
септември 7, 2021
AMBER PREMIUM Black GWH12YC-K6DNA2A
ноември 8, 2021

Fairy PREMIUM GWH12ACC-K6DNA1F

33,999 денНа залиха

SKU: GWH12ACC-K6DNA1F
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:7.1  A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.1  A+(Средна зона)
GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -25°С до +50°С
EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач на тацна за одмрзнување на кондензат
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.

Модел GWH12ACC-K6DNA1F
Капацитет Btu 12000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198~264
Капацитет ладење W 3510(900~4400)
 греење W 3810(900~4700)
Потрошувачка ладење W 962(220~1400)
 греење W 953(220~1550)
Работна температура ладење °C -15~50
 греење °C -25~30
Енергетска класа ладење A++
 греење A+++(Топла зона)
A+(Средна зона)
SEER 7.1
SCOP(Топла зона) / SCOP(Средна зона) 5.2 (Топла зона)
4.1 (Средна зона)
Внатрешна Единица GWH12ACC-K6DNA1F/I
Проток на воздух m3/h 700/650/600/540/480/420/360
Ниво на звучен притисок dB (A) 42/38/35/32/29/27/25
Димензии (ДxВxШ) mm 889×294×212
Тежина (нето) kg 11
Надворешна Единица GWH12AFC-K6DNA2F/O
Тип на компресор Rotary
Модел FTz-AN108ACBD
Фреон/полнење -/kg R32/0.57
Ниво на звучен притисок dB (A) 52
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 15
Димензии (ДxВxШ) mm 732×555×330
Нето тежина kg 24.5