Fairy PREMIUM GOLD GWH18ACD-K6DNA1I
јануари 13, 2022
PULAR Premium GWH07AGA-K6DNA1A
јули 11, 2022

AMBER Nordic GWH24YE-S6DBA2A

83,999 денНа залиха

SKU: GWH24YE-S6DBA2A
Категории: , ,

Професионален SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER 6.5 – A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.1 – A+
GREE Two-Stage Twin-Cylinder компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -30°С до +54°С
Трореден топлински изменувач во надворешната единица
Eлектронски експанзионен вентил, Грејач против замрзнување на кондензот
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, DIY Sleep мод.


Модел GWH24YE-S6DBA2A
Капацитет Btu 24000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 7034(2000~9000)
 греење W 7034(2000~9500)
Потрошувачка ладење W 1850(450~3700)
 греење W 1750(380~3800)
Работна
температура
ладење °C -18~54
 греење °C -30~24
SEER/ SCOP A/W/C 6.50/ 5.30/4.10/3.50
Енергетска класа A+ /A++(A)/A+++(W)/A(C)
Внатрешна Единица GWH24YE-S6DBA2A/I
Проток на воздух m3/h 1200/1050/950/900/850/900/750
Ниво на звучен притисок dB (A) 50/46/43/41/39/37/35
Димензии (ДxВxШ) mm 1101×327×249
Тежина (нето) kg 16.5
Надворешна Единица GWH24YE-S6DBA2A/O
Тип на компресор Twin-Cylinder & Twin-stage
Фреон/полнење -/kg R32/2.0
Ниво на звучен притисок dB (A) 58
Конекција бакар mm φ6/φ16
Макс. должина на цевки m 50
Димензии (ДxВxШ) mm 980×790×427
Нето тежина kg 65