SOYAL GWH18AKC-K6DNA1A
април 20, 2021
SOYAL GOLD GWH18AKC-K6DNA1A
септември 7, 2021

SOYAL GOLD GWH12AKC-K6DNA1A

61,999 денНа залиха

SKU: GWH12AKC-K6DNA1A(G)
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:9.0 – A+++
Eфикасност во режим на греење SCOP:5.1 – A+++
GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -25°С до +52°С
Двоипол реден топлински изменувач во надворешната единица
Eлектронски експанзионен вентил, Грејач против замрзнување на кондензот
“Self-Clean” функција за чистење на внатрешната единица
Смарт сензор за детекција на движење и извори на топлина
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Self-Clean.

Модел GWH12AKC-K6DNA1A
Капацитет Ладење/Греење Btu 12044/14330
Напојување V~/Hz 220~240/50
Волтажа Min/Max. V 198~264
Капацитет ладење W 3530(220~4600)
 греење W 4200(800~5200)
Потрошувачка ладење W 802(130~1400)
 греење W 934(130~1650)
EER/COP 4.40/4.50
Работна температура ладење °C -15~52
 греење °C -25~24
SEER; SCOP(W)/SCOP(A) 9.0; 6.2/5.1
Енергетска класа A+++; A+++(W)/A+++(A)
Внатрешна Единица GWH12AKC-K6DNA1A/I (Gold)
Проток на воздух m3/h 800/700/550/500/400/300/270
Ниво на звучен притисок dB (A) 44/39/37/34/29/23/22
Дијаметар на цевка на испарувач mm φ5
Редови на цевки во испарувач 4
Димензија на испарувач 651×59.5×365
Димензии (ДxВxШ) mm 977×281×295
Тежина (нето) kg 17
Надворешна Единица GWH12AKC-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/1.0
Ниво на звучен притисок dB (A) 54
Дијаметар на цевка на кондензатор φ7.94
Редови на цевки во кондензатор 2.5
Димензија на кондензатор mm 733×57×550
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 20
Димензии (ДxВxШ) mm 899×596×378
Нето тежина kg 37.5

Energy Label

Product Fiche

ERP ENG

ERP IT