AMBER Nordic GWH12YD-S6DBA2A
јули 29, 2019
Електричен Бокал – Yellow Kettle
август 27, 2019

AMBER Nordic GWH18YE-S6DBA2B

69,999 денНа залиха

SKU: GWH18YE-S6DBA2A
Категории: , ,

Професионален SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:7.5 – A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.4 – A+
GREE Two-Stage Twin-Cylinder компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -30°С до +54°С
Двореден топлински изменувач во надворешната единица
Eлектронски експанзионен вентил, Грејач против замрзнување на кондензот
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, DIY Sleep мод.


Модел GWH18YE-S6DBA2B
Капацитет Btu 18000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 5300(1200~7200)
 греење W 6200(1200~9200)
Потрошувачка ладење W 1180(350~2500)
 греење W 1450(350~3200)
Работна
температура
ладење °C -18~52
 греење °C -30~24
SEER/ SCOP A/W/C 7.5/ 5.1/4.4/3.4
Енергетска класа A++/ A+/A+++/A
Внатрешна Единица GWH18YE-S6DBA2B/I
Проток на воздух m3/h 1200/1150/1050/950/850/780/600
Ниво на звучен притисок dB (A) 46/44/42/39/36/34/32
Димензии (ДxВxШ) mm 1101×327×249
Тежина (нето) kg 16.5
Надворешна Единица GWH18ACE-S6DBA1A/O
Тип на компресор Twin-Cylinder & Twin-stage
Модел QXFT-D20zF030
Фреон/полнење -/kg R32/1.5
Ниво на звучен притисок dB (A) 56
Конекција бакар mm φ6/φ16
Макс. должина на цевки m 40
Димензии (ДxВxШ) mm 980×790×427
Нето тежина kg 61