Charmo Arctic PRO II GWH24ATEXF-K6DNA4A
март 28, 2024
AIRY PRO Gold GWH18AVDXE-K6DNA1A
април 17, 2024

AIRY PRO Gold GWH12AVCXD-K6DNA1A

39,999 денНа залиха

SKU: GWH12AVCXD-K6DNA1A-Gold
Категории: , ,

AIRY е идеален избор како за ладење, така и за греење. Има широки можности за работа, а во исто време и висока Класа на енергетска ефикасност. Има богат опсег на функции и проширени опции за контрола кои ја гарантираат удобноста на корисникот.

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:8.5  A+++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.6  A++(Средна климатска зона)
 Еуровент Сертификат
GREE Rotary компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -25°С до +50°С
EEV – Eлектронски Експанзионен Вентил, Грејач на тацна за одмрзнување на кондензат, греач на компресор.
Функции:Самодијагностика, Грее-AI технологија на самоучење, Паметно Одвлажнување, (HDT)-Хибридна Дефрост Технологија, Лимитатор на Моќноста на 50%, 75%, или 100%, вградена UV-C ламба за дезинфекција на бактерии и вируси,  Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, Греење од 8°С до 30°С греење, кономичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.Модел

GWH12AVCXD-K6DNA1A

Капацитет Btu

12000

Напојување

V~/Hz

220~240/50

Волтажа Min/Max. V

198~264

Капацитет ладење W

3500(850~4500)

 греење W

3810(1000~4900)

Потрошувачка ладење W

875(100~1600)

 греење W

952(180~1800)

Работна температура ладење °C

-15~50

 греење °C

-25~30

SEER – Сезонска ефикасност при ладење

8.5

SCOP – Сезонска ефикасност при греење

 5.6/4.6/3.6

Енергетска класа Ладење

A+++

Енергетска класа Греење

A+++/A++/A

Внатрешна Единица

GWH12AVCXD-K6DNA1A/I

Проток на воздух m3/h

720/600/550/470/420/380/310/180

Ниво на звучен притисок при Ладење dB (A)

44/38/36/34/31/29/25/19

Ниво на звучен притисок при Греење dB (A)

44/39/37/36/34/31/29

Димензии (ДxВxШ) mm

907x292x200

Тежина (нето) kg

10.5

Надворешна Единица

GWH12AVCXD-K6DNA1A/O

Тип на компресор

Rotary

Фреон/полнење -/kg

R32/0.8

Ниво на звучен притисок dB (A)

53

Конекција бакар mm

φ6/φ9.52

Макс. должина на цевки m

20

Димензии (ДxВxШ) mm

802x555x350

Нето тежина kg

30

Eurovent Sertificate

Eurovent link

Product Fiche

Упатство за употреба