Charmo Arctic PRO II GWH18ATDXD-K6DNA4A
март 28, 2024
AIRY PRO Gold GWH12AVCXD-K6DNA1A
април 17, 2024

Charmo Arctic PRO II GWH24ATEXF-K6DNA4A

69,999 денНа залиха

SKU: GWH24ATEXF-K6DNA4A
Категории: , ,

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER: 7.0  A++
Eфикасност во режим на греење SCOP: 4.2  A+(Средна зона)
GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -25°С до +50°С
 EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач на тацна и компресор.
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.

Модел GWH24ATEXF-K6DNA4A
Капацитет Btu 24000
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 7100(2000~8850)
 греење W 7800(1800~9450)
Потрошувачка ладење W 2030(450~2900)
 греење W 2000(350~3000)
Работна температура ладење °C -15~50
 греење °C -25~30
SEER/SCOP(W)/SCOP(A)/SCOP(C) 7.0/ 5.4/4.2/3.4
Енергетска класа A++/ A+++/A+/A
Внатрешна Единица GWH24ATEXF-K6DNA4A/I
Проток на воздух m3/h 1250/1100/1000/950/900/850/800
Ниво на звучен притисок dB (A) 48/44/41/40/38/37/35
Димензии (ДxВxШ) mm 1078×333×246
Тежина (нето) kg 15
Надворешна Единица GWH24AFE-K6DNA2I/O
Тип на компресор Twin Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/1.5
Ниво на звучен притисок dB (A) 59
Конекција бакар mm φ6/φ16
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 958×660×402
Нето тежина kg 41.5