AIRY PRO White GWH18AVDXE-K6DNA1A
декември 19, 2023
FreeMatch Console GEH(09)AA* внатрешна единица
декември 19, 2023

AIRY PRO Silver GWH18AVDXE-K6DNA1A

59,999 денНема на залиха

SKU: GWH18AVDXE-K6DNA1A-Silver
Категории: , ,

AIRY е идеален избор како за ладење, така и за греење. Има широки можности за работа, а во исто време и висока Класа на енергетска ефикасност. Има богат опсег на функции и проширени опции за контрола кои ја гарантираат удобноста на корисникот.

SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER:8.0  A++
Eфикасност во режим на греење SCOP:4.6  A++(Средна климатска зона)
 Еуровент Сертификат
GREE Rotary компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -25°С до +50°С
EEV – Eлектронски Експанзионен Вентил, Грејач на тацна за одмрзнување на кондензат, греач на компресор.
Функции:Самодијагностика, Грее-AI технологија на самоучење, Паметно Одвлажнување, (HDT)-Хибридна Дефрост Технологија, Лимитатор на Моќноста на 50%, 75%, или 100%, вградена UV-C ламба за дезинфекција на бактерии и вируси,  Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, Греење од 8°С до 30°С греење, кономичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.Модел

GWH18AVDXE-K6DNA1A

Капацитет

Btu

18000

Напојување

V~/Hz

220~240/50
Волтажа Min/Max.

V

198/264

Капацитет ладење

W

5300(1000~6500)

 греење

W

5600(1100~6800)

Потрошувачка ладење

W

1472(100~2300)

 греење

W

1365(180~2300)

Работна температура ладење

°C

-15~50

 греење

°C

-25~30

SEER – Сезонска ефикасност при ладење

8.0

SCOP – Сезонска ефикасност при греење

5.8/4.6/3.7

Енергетска класа Ладење

A++

Енергетска класа Греење

A+++/A++/A

Внатрешна Единица

GWH18AVDXE-K6DNA1A/I

Проток на воздух

m3/h

1100/1000/910/850/790/730/660/360

Ниво на звучен притисок при Ладење

dB (A)

45/43/42/41/35/31/28/23

Ниво на звучен притисок при Греење

dB (A)

47/45/42/40/39/37/34

Димензии (ДxВxШ)

mm

970x347x257

Тежина (нето)

kg

15

Надворешна Единица

GWH18AVDXE-K6DNA1A/O

Тип на компресор

Rotary

Фреон/полнење -/kg

R32/0.95

Ниво на звучен притисок dB (A)

59

Конекција бакар mm

6/12

Макс. должина на цевки m

25

Димензии (ДxВxШ) mm

873x555x376

Нето тежина kg

37

Eurovent Sertificate

Eurovent link

Product Fiche

Упатство за употреба